LiNi Products

Menu

Bertil & Svante 1951Bertil & Svante 1951Fiskeriavdelningen är AB DFS äldsta verksamhetsområde. Det var som trålbinderi företaget ursprungligen startade sin verksamhet 1950 och som även idag utgör en del av AB DFS. Andra generationen har varit i företaget sedan 1979. Tredje generationen började 2008. Fiskeriavdelningen vänder sig bland annat till fiskebåtar, insjöfiske, statlig och kommunal förvaltning, sjöentrepenader, industri och fritid.

Vi levererar all slags fiskeredskap och utrustning till främst yrkesfisket, vilket innefattar allt från trålar till lanternelampor. Vår tillverkning omfattar även utrustning för insjöfiske som t.ex kräftmjärdar, fiskenät, tillbehör m.m. samt nätapplikationer för olika ändamål inom industri och fritid.

Kontinuitet och överföring av erfarenhet är viktigt för oss och en nödvändighet för att på bästa sätt försöka bistå våra kunder med en hög servicenivå. Genom erfaren och kunnig personal - både vad gäller praktisk och teoretisk färdighet kan vi tillverka, reparera och kalkylera utrustning (t.ex trålar och fiskenät) som uppfyller kundens behov.

 bild 2 nyMarcus, Tomas och Svante, 2015

Besökare: Idag: 1 / Igår: 31 / Denna vecka: 327 / Denna månad: 407 / Alla: 65910

Logga in eller Registrering