LiNi Products

svzh-CNdaenfifrdenoes
Menu

Vi byter just nu betalsystem för direktbetalning/kort. Under en kortare period kan vi via hemsidan endast erbjuda postförskott för privatpersoner eller faktura för företag. Det går också bra att ringa in order på tel: 031-29 14 35.

Att välja rätt öl till kräftor är en konst. Ett öl ska framhäva smaken på den mat man äter och ett lite mörkare (bayerskt där inte beskan är för dominant), gör sig bra till kräftor. Ölet smakar bäst om inte alkoholhalten är för hög.

Snapsen
Den kryddade snapsen finns i många varianter.  Men den riktigt kräsna köper den okryddade spriten och kryddar med sin egna blandning. Att krydda sprit är inte svårt. Samla eller inhandla det kryddor du vill använda torkade eller färska. Lägg kryddorna i en flaska och tillsätt spriten. Använder man färska bör man ta större mängd än om man använder torkade. Det svåra är att avgöra när spriten fått tillräckligt med smak från kryddorna. Flaskan ska även vändas på då och då så att spriten och kryddorna blandas. När man tycker att färg och smak är den rätta silar man bort kryddorna och spriten är färdig. Provsmaka gärna men tänk på att spilld snaps räknas som drucken.

Givetvis ska man även servera vatten. Lägg gärna några citronskivor i vattnet och rikligt med is.

Besökare: Idag: 11 / Igår: 20 / Denna vecka: 31 / Denna månad: 66 / Alla: 32006

Logga in eller Registrering