LiNi Products

svzh-CNdaenfifrdenoes
Menu

Vi byter just nu betalsystem för direktbetalning/kort. Under en kortare period kan vi via hemsidan endast erbjuda postförskott för privatpersoner eller faktura för företag. Det går också bra att ringa in order på tel: 031-29 14 35.

Hur ordnar man en lyckad kräftskiva?

Frågor och Svar:

Hur mycket kräftor behövs? Om enbart kräftor ska serveras räkna med ca 10 st/pers. Om någon form av förrätt serveras räkna med 6-7/pers. Har du kräftor som förrätt till en varmrätt räkna med 4-5/pers.

Kan man, Ska man servera något annat än kräftor på kräftskivan?  Smaken är olika. Själva brukar vi oftast servera en paj, tost eller krustad med fyllning av t.ex svamp före kräftorna. Till kräftorna erbjudes rostat bröd med hårdost. Efter kräftorna passar det med en bricka av dessertostar med t.ex vindruvor,päron eller melon.

Vad ska man dricka till kräftorna och tillbehören? Få människor kan tänka sig en kräftskiva utan öl och snaps. Vin då? Jo det går utmärkt. Klassiska viner till skaldjur är bland annat Champagne, Chablis, Sancerre/Pouilly Fumé och Muscadet Sur Lie från Loire i Frankrike och Riesling från Tyskland eller Alsace i Frankrike. Till ostbrickan kan vi tänka oss ett glas Zinfandel. Men Tänk på att spilld snaps räknas som drucken!

Besökare: Idag: 11 / Igår: 20 / Denna vecka: 31 / Denna månad: 66 / Alla: 32006

Logga in eller Registrering