svzh-CNdaenfifrdenoes
Menu

Nu är den nya hemsidan uppe och klar. Vi vill välkommna Er till Linis nya hemsida! Allt nytt som ligger uppe i vår webb-butik går nu att beställa. I det stora hela så är det mesta samma som tidigare.

1. Vi har till och börja med tjänsten att vi erbjuder kortbetalning via Payson, Samt  att det går bra att använda postförskott, Dock tillkommer det en kostnad på 75:- vid postförskott

2. Vi har utökat sortimentet med nya produkter. Vi kommer också under tidens gång att utöka sortimentet. (Har ni produkter som ni gärna vill ska finnas med i vår webb-butik? I så fall hör gärna av er till oss så ska vi göra vårt bästa för att få med det)

3. Vi har upphandlat lite nya fraktavtal och erbjuder nu SMS avisering gratis till båda våra alternativ. Priset är desamma på 150:- SEK oavsett om man vill att UPS kör hem godset till en adress eller om man vill hämta själv på närmaste DHL kontor. Glöm inte att ange mobilnummer.

4. Det går utmärkt att handla i vår webbutik utan att registrera ett konto. Genom att fylla i era uppgifter vid kassan så genomförs köpet. Fördelarna med ett konto är att ni kan när som helst granska tidigare beställningar s.k köphistorik och ni slipper också att ange adressuppgifter vid varje köp.

Besökare: Idag: 1 / Igår: 20 / Denna vecka: 1 / Denna månad: 266 / Alla: 27092