LiNi Products

svzh-CNdaenfifrdenoes
Menu

Företag som önskar fakturabetalning, mejla till webb-butik@lini.se ,så registrerar vi er som fakturakund.

Välkommen till nya lini.se

AB DFS har sedan 2015 sålt och salufört LINI produkters kända kräftbuar, Men då vi har sett en ändring på marknaden så har vi beslutat om att göra om vår lini hemsida till en hemsida mer inriktat på fiske och då speciellt provfiske för sjöar och hav. Lini urar kommer självklart att finnas kvar och vi kommer konternueligt att införa nya produkter. Nedan är lite ändringar som vi har gjort.

1. Vi erbjuder kortbetalning via Payson, 

2. Vi har utökat sortimentet med nya produkter. Vi kommer också under tidens gång att utöka sortimentet. (Har ni produkter som ni gärna vill ska finnas med i vår webb-butik? I så fall hör gärna av er till oss så ska vi göra vårt bästa för att få med det)

3. Vi har upphandlat lite nya fraktavtal och erbjuder nu två typer av frakt. Till privat personer erbjuder vi frakt till Närmaste utlämmningställe för adressen. Till företag erbjuder vi företags leveranser direkt till angiven företags adress. Priset är desamma på 150:- SEK. För båda alternativen är det viktigt att ni anger er mobil nummer då ni får information om leveransen på SMS.

4. Det går utmärkt att handla i vår webbutik utan att registrera ett konto. Genom att fylla i era uppgifter vid kassan så genomförs köpet. Fördelarna med ett konto är att ni kan när som helst granska tidigare beställningar s.k köphistorik och ni slipper också att ange adressuppgifter vid varje köp.

Besökare: Idag: 3 / Igår: 32 / Denna vecka: 49 / Denna månad: 694 / Alla: 33452

Logga in eller Registrering